НОВ СОРТ
Блестящ избор
Ранна зрялост и туберизация
Много висок добив
Добра устойчивост на обикновена и прахообразна краста
Висока устойчивост на Yn-вирус
Наследник на един от най-добрите сортове EVEREST
Повече информация: BRIANNA-EN.pdf
Свеж пазар
Зрялост: Рано – средно ранно
Ранен обемен сорт
Много висок добив
Овални клубени
Светложълт цвят на кожата и месото
Съдържание на сухо вещество: 18,5%
Тип готвене AB, без обезцветяване след готвене
Устойчив на картофена цистообразуваща нематода, Ro1
Повече информация: EVEREST-EN.pdf
Свеж пазар
Зрялост: средно ранен
Много висок добив
Овални – дълги овални клубени
Светложълт цвят на кожата и месото
Съдържание на сухо вещество: 18,2%
Тип готвене AB, без обезцветяване след готвене
Устойчив на картофена цистообразуваща нематода, Ro1
Силен срещу листен пригор
Слабо податлив на обикновена краста
Повече информация: EL-MUNDO-EN.pdf
НОВ СОРТ
Високо качество за готвене
Стабилно съдържание на сухо вещество
Добро качество на пържене
Много висок добив
Силна устойчивост на вируси
Повече информация: AISHA-EN.pdf
Подходящ за различни пазарни сегменти
Добра съхраняемост
Многоцелеви сорт
Висока устойчивост на Yn-вирус
Повече информация: AGRIA-EN.pdf
Свеж пазар
Зрялост: много ранна
Висок добив
Овални - кръгли овални клубени
Жълт цвят на кожата и плътта
Съдържание на сухо вещество: 15,7%
Тип готвене А, без обезцветяване след готвене
Устойчив на картофени цистообразуващи нематоди Ro1,4
Силен срещу обикновена краста
Дълъг период на покой
Повече информация: AVANTI-EN.pdf
Свеж пазар
Зрялост: средно ранен
Много висок добив
Овални клубени
Наситеночервен цвят на кожата и бял цвят на месото
Съдържание на сухо вещество: 18,5%
Тип готвене AB, без обезцветяване след готвене
Устойчив на картофени цистообразуващи нематоди, Ro1 и Pa2,3
Силен срещу обикновена краста
Повече информация: CAMEL-EN.pdf
Свеж пазар – пекар
Зрялост: късна
Много висок добив
Овално – кръгли овални клубени
Жълт цвят на кожата и светложълт цвят на месото
Съдържание на сухо вещество: 19,1%
Тип готвене B
Устойчив на картофени цистообразуващи нематоди, Ro1,4
Имунитет срещу брадавици
Слабо податлив на листен пригор, слабо податлив на клубенов пригор
Повече информация: SAFARI-EN.pdf
Свеж пазар – домашни пържени картофи
Зрялост: средно ранен
Висок добив
Овално – кръгли овални клубени
Жълт цвят на кожата и светложълт цвят на месото
Съдържание на сухо вещество: 20,2%
Тип готвене AB
Устойчив на картофени цистообразуващи нематоди, Ro1,4
Устойчив на брадавици, раса 1
Слабо податлив на мана по листата, сравнително устойчив на мана по клубените
Подходящ за биологично производство
Повече информация: TRIPLO-EN.pdf